Hororová adventura Close to the Sun vás vezme do oblak za Nikolou Teslou
zdroj: tisková zpráva

Hororová adventura Close to the Sun vás vezme do oblak za Nikolou Teslou

19. 12. 2018 12:34 | Video | autor: Patrik Hajda |

Alternativní konec 19. století, obrovský průlom ve vědě díky slavnému Teslovi, chyba, jejíž následky nelze vzít zpět. Jste mladou reportérkou Rose, která se vydává do oblak, blízko Slunci (Close to the Sun), hledat svou sestru. Měla by být na palubě lodi, kterou zkonstruoval sám Nikola Tesla, ale v první vteřině po vašem nalodění zjišťujete, že je něco špatně…

Close to the Sun je další z řady adventur viděných z první osoby, která si dává za cíl vyděsit vás a zároveň ohromit svým prostředím zpracovaným v posledním Unreal Enginu. Při sledování tajemného traileru jsem se neubránil pomyšlení na Bioshock, ale nevypadá to, že byste se časem chopili nějaké zbraně a kosili nepřátele v akčních pasážích.

Nejste žádný vrah. Z vidiny smrti, která je všude kolem vás, se vám dělá zle. Ve stínech vás pronásledují podivná monstra, zatímco nasloucháte hlasu, který vám pomáhá zpovzdálí. Co se tady stalo? Může za to Tesla? Určitě o něčem ví, když sám vyhlašuje karanténu na celé své lodi Helios.

Odhalení pravdy vás nebude stát jen nové spodní prádlo, ale i zapojení mozkových závitů při řešení mnoha hádanek, které si – hádám – vymyslel sám Nikola. Close to the Sun vypadá slibně, i když osobně odvahu asi nenajdu (nějak nemůžu přijít na kloub konceptu obliby strachu). Hru očekávejte příští rok na PC, PS4 a Xboxu One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články