Hrané video k Batman: Arkham Knight z vás chce udělat hrdinu v reálném životě
zdroj: tisková zpráva

Hrané video k Batman: Arkham Knight z vás chce udělat hrdinu v reálném životě

21. 5. 2015 10:12 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ještě měsíc a je tady poslední Batman od Rocksteady. Arkham Knight se ve vědmáky přeplněnou atmosférou připomíná hraným videem, které je napůl reklamou, napůl apelem na větší občanskou odpovědnost a odvahu. S jednoduchým sloganem „buď Batman“ poněkud polopaticky ukazuje několik situací, z nichž některé vám budou jistě známé (metro), jiné méně, tedy pokud zrovna nejste boxer či hasič.

Na jednu stranu jde o poněkud idealistický pohled, který taktně opomíná následky podobných rozhodnutí (takový komiks Kick-Ass na tom vystavěl půlku zápletky), na druhou jde o sympaticky idealistický pohled, protože se snaží v lidech probudit něco lepšího. Jen se cynicky bojím, že by obrýlený chlapík v metru dostal hroznou nakládačku, protože by se zbytek vagonu jen díval...

Dá se říct, že celé téma mohlo být poněkud lépe, méně spartánsky, uchopené, ale prostě jde jen o reklamu na hru, ne o aktivisty snažící se změnit svět. Takže pokud by se vám spartánská hraná část videa nelíbila, ještě je tu pár záběrů ze samotné hry, byť jich není mnoho. Batman: Arkham Knight vychází 23. června na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články