Hraný trailer přibližuje minulost záporáka Seeda z Far Cry 5
zdroj: tisková zpráva

Hraný trailer přibližuje minulost záporáka Seeda z Far Cry 5

1. 3. 2018 15:36 | Video | autor: Patrik Hajda |

Pouhý měsíc zbývá do virtuální návštěvy americké Montany v pátém díle série Far Cry. A i tentokrát to bude pěkně šílená jízda v čele s totálně pomateným Josephem Seedem, který vzal pravdu Boží do vlastních rukou. Jak se to stalo? To vám v rychlosti zrekapituluje hrané video.

Trailer nese název Křest, který v případě Seeda neprobíhá obvyklým způsobem. Každý, kdo se chce přidat do jeho řad, musí projít testem tonutí. Vzhledem k povaze hry je vám asi jasné, že ne každý dobrovolník se po křtu opět postaví na vlastní nohy po boku svého nového proroka. Někdo se s Bohem setká dřív, než by mu bylo milé.

Ale ne vždy tomu tak bylo. Dříve ve fiktivním městečku Hope County kázal běžný farář, jehož věrným posluchačem byl i Seed. Ale zdá se, že všechny ty biblické příběhy vlezly Seedovi na mozek. Určité části Bible si vyložil po svém, na základě čehož založil kult Project at Eden’s Gate, kam postupně přetáhl všechny ovečky. A to, co dělá, není úplně svaté. Musíte ho zastavit. Nejdříve však 27. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články