Hravá, ale nebezpečná Harley Quinn na záběrech z Batman: Arkham Knight
zdroj: tisková zpráva

Hravá, ale nebezpečná Harley Quinn na záběrech z Batman: Arkham Knight

3. 6. 2015 13:22 | Video | autor: Honza Konfršt |

Arkham Knight vychází na PC, Xbox One a PlayStation 4 již 23. června, verze pro Mac a Linux by pak měly následovat do konce letošního roku. Blížící se datum vydání autoři nepřipomínají ničím jiným, než dalším trailerem. Ten láká k předobjednávce hry – kdo tak učiní, může se těšit na DLC s oblíbenou psychopatkou Harley Quinn v hlavní roli. V rámci předobjednávek bude hratelný i Red Hood, ten se však objeví pouze v některých obchodních řetězcích a rovněž se nám představuje trailerem.

Trailer předvádí šílenou Harley v akci, její lásku k baseballové pálce i k násilí s ní páchané a chybět nesmí ani trousení drsňáckých hlášek na každém kroku. Harley Quinn je zkrátka svým bizarním způsobem atraktivní a zároveň jde o osobu, jíž byste v temné uličce rozhodně potkat nechtěli. Hratelná bude v jedné exkluzivní příběhové misi, níž se dostanete pouze formou předobjednávky a jsem si zcela jistý, že dříve či později bude tento stahovatelný balíček za peníze k mání. Teď už ale slibovaný trailer:

zdroj: Archiv

To s Red Hoodem bude situace o trochu složitější. Tento chlapík se totiž ve hře sice objeví, ovšem hratelný bude prozatím zřejmě pouze pro ty hráče, kteří si Batman: Arkham Knight předobjednají v britském řetězci Game či v americkém GameStopu. Opět se bude jednat o příběhovou misi a opět zde visí ve vzduchu také ta možnost, že se Red Hood objeví s odstupem času také jako placené DLC i pro hráče ostatní. To však ukáže až čas.

zdroj: Archiv

Nejnovější články