Hrdinové Marvelu, spojte se! V bojovce Marvel Ultimate Alliance 3 jsou X-Meni i Deadpool
zdroj: tisková zpráva

Hrdinové Marvelu, spojte se! V bojovce Marvel Ultimate Alliance 3 jsou X-Meni i Deadpool

27. 5. 2019 14:25 | Video | autor: Patrik Hajda |

Filmoví Avengers: Endgame už jsou nějakou dobu za námi, jejich videoherní adaptace od Crystal Dynamics je až děsivě zamlklá, takže nám nezbývá než upřít naše zraky k třetí variantě superhrdinské týmovky Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. Ta vychází dva týdny po premiéře dalšího filmu se Spider-Manem a slibuje opravdu hodně ikonických postav.

Hlavní záporák Marvel Ultimate Alliance 3 je stejný jako ve filmové sérii Avengers. V kůži a latexu mnohých podivínů budete čelit Thanosovi a pokusíte se mu zabránit v zisku Kamenů nekonečna. Oproti filmové tetralogii se ve třetím dílu videoherní série mihne mnohem víc postav, a to nejen na straně kladné, ale i záporné.

Nemohou samozřejmě chybět členové Avengers jako Kapitán Amerika, Thor, Hulk, Black Widow a Iron-Man, ruku k dílu přidají vůbec poprvé Strážci galaxie, objeví se zde i X-Meni v čele s Wolverinem a Magnetem a účast přislíbil i hláškující žoldák Deadpool.

zdroj: Archiv

The Black Order do série povolává mnohé nováčky, mezi které se kromě Star Lorda, Groota, Draxe a Rocketa řadí i Captain Marvel, Falcon a Scarlet Witch. Výběr tak nebude vůbec jednoduchý, obzvlášť v případě kooperace až čtyř kamarádů, když si vás víc udělá zálusk na stejnou postavu.

Prozatím jedinou známou nevýhodou hry je její exkluzivita na Switchi. Nikde jinde si Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order bohužel nezahrajete. Ultimátní bitva klaďasů a záporáků z univerza Marvelu započne 19. července.

Nejnovější články