I odstřelovači si mohou v Sniper Ghost Warrior Contracts užít krásnou přírodu
zdroj: tisková zpráva

I odstřelovači si mohou v Sniper Ghost Warrior Contracts užít krásnou přírodu

24. 11. 2019 9:06 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Z čeho se vám zaručeně zastaví dech? Možná z leknutí nebo z nenadálé přítomnosti někoho, kdo vám je nadmíru sympatický – v traileru na páteční Sniper Ghost Warrior Contracts je ovšem důvod náhlé absence dýchání mnohem prozaičtější. Nejnovější díl známé odstřelovačské série z vás opět udělá pány a paní života i smrti. O tom, jestli svůj cíl trefíte, rozhodnou dlouhý minuty příprav – ale taky jedna klíčová sekunda.

Video uvádějící na trh Sniper Ghost Warrior Contracts zpočátku vypadá skoro jako reklama na ideální dovolenou. Pokud tedy preferujete studenější destinace, což ovšem s nástupem popularity Skandinávie není dnes už zas tak netradiční. Namísto akčních záběrů tu máme záběry na ledovcové kary, zasněžené pláně, kostelíčky i krásy místní kultury, reprezentované… tanky. Ale i návštěvu muzea války někdo považuje za ideální trávení volného času, ne?

Dobře, tyhle tanky nejsou muzejní exponáty a celá poklidná pasáž je tak akorát expozice pro klasickou akční pasáž, kde stejně musíte zastřelit padouchy. Ale kdyby simulátor chůze udělali už i ze sniperské střílečky, vyvolalo by to jistě nejedno zdvižené obočí. Namísto experimentů očekávejte v tomto díle návrat ke kořenům odstřelováním.

zdroj: Archiv

Sniper Ghost Warrior Contracts vás vezmou do krutého prostředí nehostinné Sibiře, kde si na živobytí budete vydělávat nikoliv prostřednictvím lineárních misí, nýbrž skrze kontrakty. Podobně jako třeba v Hitmanovi existují desítky způsobů, jak jednotlivé úkoly splnit. Ano, hlavní roli hraje vaše odstřelovačská puška, ale co se týče přístupu, počtu mrtvých i bonusových výzev, ty už jsou na vašem uvážení.

Hra je již v této chvíli dostupná pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Naši recenzi očekávejte v příštím týdnu, šuškanda ale hovoří o tom, že by mohlo jít o vůbec nejlepší díl série Sniper Ghost Warrior. Naplní se kuloární drby? Uvidíme!

Nejnovější články