Impact Winter slibuje nelítostný boj o přežití v mrazivé pustině
zdroj: tisková zpráva

Impact Winter slibuje nelítostný boj o přežití v mrazivé pustině

27. 5. 2015 14:00 | Video | autor: Honza Konfršt |

Název titulu Impact Winter vychází z jevu, který nikdo z nás pravděpodobně zažít nechce – zima vzniklá dopadem velkého vesmírného tělesa na zemský povrch. V takovéto nezáviděníhodné situaci se ocitají hrdinové nezávislé hry, na níž se zaměřuje druhý vývojářský deníček. Impact Winter nabídne příběh Jacoba Solomona, který se v roli přeživšího ujímá skupinky dalších nešťastníků a vydává se na strastiplnou pouť za přežitím.

Na Kickstarteru Impact Winter příliš velkou díru do sněhu neudělal. To však autorům tolik nevadí a i díky úspěchu v rámci Steam Greenlight se rozhodli ve vývoji, i přes nezdar crowdfundingové kampaně, pokračovat a zprostředkovat tak třicetidenní zápas o přežití v ledové pustině. Tu budete brázdit nejen ve skupince několika přeživších, ale doprovázet hráče bude i android jménem Ako-Light, kterého představuje video níže.

V partě budete čelit nejenom nelítostnému prostředí, ale potkáte rovněž i další přeživší a není jistě nutné dodávat, že ne vždy půjde o setkání přátelská. V tu chvíli přijde na řadu správa základny, jíž představuje vámi obydlený kostel, crafting a chybět nesmí ani péče o skupinku, jejímž lídrem Jacob je.

Následující video slibuje dynamický svět plný překvapení a neočekávaných situací. Cílem je přečkat třicet dnů, které vám jako časovou hranici ke spáse vytyčí tajemný rádiový signál.V deníčku se představí i jednotlivé postavy a to, jak svými schopnostmi mohou dopomoci k přežití ostatních. 

zdroj: Archiv

Impact Winter vyjde nejdříve ve druhém čtvrtletí příštího roku. Uvidíme, jak to s tímto slibným a do originálního prostředí zasazeným projektem půjde i nadále – autoři slibují pravidelné pohledy za vývojářskou oponu a zprostředkování celého procesu tvorby takové hry.

Nejnovější články