Interaktivní průvodce vás vezme na výlet po planetách v Destiny
zdroj: tisková zpráva

Interaktivní průvodce vás vezme na výlet po planetách v Destiny

3. 9. 2014 10:14 | Video | autor: Aleš Smutný |

Destiny od Bungie vychází již za týden a po smršti videí z uplynulých týdnů se tvůrci rozhodli svou hru prezentovat konečně jinak a zajímavěji. Spustili stránky Destiny Planet View, což je variace na Google Street View, co nabízí pohled na planety tvořící universum Destiny.

Planety můžete procházet klikáním a občas si nechat od Planet View popsat nějakou zajímavost o konkrétním kousku fiktivního světa, případně si nechat představit herní prvek a prohlédnout obrázek. Nejde o něco objevného, ale na chvíli vás zkoumání universa Destiny rozhodně zabaví.

Zajímavé je, že Destiny Planet View používá reálné systémy Google. Nepokrývá tedy celé mapy Destiny, což je logické. Projít si všechna zákoutí herní plochy ještě před vydáním Destiny by zkazilo radost a zábavnost z objevování rozlehlého světa ve hře samotné. Jde však o první virtuální svět, který byl s pomocí technologií Google převeden do této podoby, a lze čekat, že se podobných pokusů dočkáme v budoucnu častěji a snad i v propracovanější podobně.

Destiny Planet View je tedy zajímavý bonus a nástroj propagace v jednom, v jehož společnosti můžete strávit posledních pár dní, co zbývají do vydání hry, naplánovaného na 9. září pro PS4, Xbox One, PS3 a X360.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články