Jirkův Okresní přebor #2: Postoupí fotbalový analfabet ze skupiny Ligy mistrů?
zdroj: tisková zpráva

Jirkův Okresní přebor #2: Postoupí fotbalový analfabet ze skupiny Ligy mistrů?

2. 12. 2019 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

V prvním díle našeho částečně komediálního, částečně tragického, částečně zcela triumfálního přenosu ze zeleného pažitu jste mohli sledovat kolegu Jiřího Sváka, hardware experta par excellence, který ovšem o fotbale neví vůbec nic, zápasit s prvními krůčky ve FIFA 20. A dnes nastal čas na přídavek. Podaří se mu pod vedením trenéra Vaška dosáhnout nevídaného sportovního úspěchu a postoupit ze skupiny Ligy mistrů?

V cestě Jirkovi kromě neznalosti těch správných tlačítek a rozdílu mezi „centrem“ a „přihrávkou“ stojí několik světových velkoklubů… a pak pražská Slavia. Hrajeme totiž za FC Barcelonu, která, jak si možná někteří z vás stačili všimnout i v reálném světě, letos ve skupině bojuje s milánským Interem, Borussií Dortmund a hrdinnými sešívanými.

Kvůli otravnému banu na YouTube se opět musíme poohlédnout po alternativním streamovacím řešení. V 15:00 nás tak čekejte na našem kanálu na Mixeru, kde se nám posledně Crusader Kings II streamovali moc pěkně. Na YouTube následně nahrajeme alespoň záznam, takže pokud se vám nechce nic mixovat, nepřijdete zkrátka.

zdroj: Archiv

 A pokud vás minul první díl, můžete se na něj podívat zde:

zdroj: vlastní video redakce

Nejnovější články