John Malkovich uklízí podlahu v traileru na zombie mód pro CoD: Advanced Warfare
zdroj: tisková zpráva

John Malkovich uklízí podlahu v traileru na zombie mód pro CoD: Advanced Warfare

21. 1. 2015 10:50 | Video | autor: Aleš Smutný |

Když Call of Duty mód, tak buď mimožemšťané nebo zombíci. Advanced Warfare se vrací v rámci oblíbených módů právě k našim nemrtvým spoluobčanům, tentokrát vylepšeným o exoskeletární systémy, které známe z kampaně hry. Výsledkem je rychlá, skákavá a tedy mnohem více životaschopná (smrtischopná?) zombie, se kterou se budou muset vypořádat čtyři hrdinové, kteří nemají bojové zkušenosti, ale za to mají předobraz u reálných herců.

Exo Zombies, jak se chystaný přídavek jmenuje, tak navazuje na účast Kevina Spaceyho v kampani kvartetem známých tváří různé míry hvězdné zářivosti. Johna Malkoviche asi pozná každý a právě on se svým koštětem a šátkem táhne trailer. Bill Paxton si je podobný jen když víte, že to má být Bill Paxton. Rose McGowan dává vzpomenout na svůj part v Grindhouse a Jon Bernthal po roli v seriálu The Walking Dead už pomalu musí mít těch zombíků plné zuby.

Jde o takové pozlátko vyrobené z herců, kteří toho asi moc do dabingu nedají, ale upřímně řečeno, při hromadné likvidaci zombíků, jakou můžeme čekat od tohoto rozšíření asi nikdo oskarové výkony nečeká. Mód Exo Zombies bude přibalený k prvnímu DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare jménem Havoc. To vyjde nejprve na Xbox One a X360 27. ledna a ostatní platformy se dočkají později.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články