Johnny Cage drtí Scorpiona v příběhovém videu z Mortal Kombat X
zdroj: tisková zpráva

Johnny Cage drtí Scorpiona v příběhovém videu z Mortal Kombat X

17. 3. 2015 14:38 | Video | autor: Honza Konfršt |

Nikdo si nedělá příliš velké iluze o tom, že byste do desátého dílu Mortal Kombat chtěli naskočit kvůli příběhu. Pokud ale na příběhové pozadí, v němž masakrujete své protivníky, nekašlete, určitě vás potěší, že ani tentokrát to tvůrci nevzdali a celému masakru dávají zápletku. NetherRealm Studios a High Voltage Software vás o tom zkusí přesvědčit novým trailerem. Ostatně, o lehkém nástinu příběhu jsme se mohli dozvědět již z minulého článku.

Video samozřejmě především ukazuje sílu třetí generace Unreal Enginu v plné polní, nelze očekávat, že by zde příběh hrál prim a plnil roli toho, co vás potáhne dál. Mortal Kombat X bude především o boji, brutalitě a spoustě svalů a krve. Dle toho také následující ukázka vypadá. Ale kdo ví, třeba nás autoři ještě nějak příjemně překvapí. Já bych se za to určitě nezlobil.

Trailer předvádí přepadení ve vzduchu, za jaké by se nemusel stydět ani Wesley Snipes. Samozřejmě se zde mihne řada herních postav a o krev ani utnuté hlavy nouze není, co však překvapí jsou QTE během tradičních filmečků. Kromě samotného kostění klasicky z boku viděné bojovky se tak hráči mohou těšit i na interaktivitu v rámci příběhových předělů, které pak následně plynule přejdou do klasického zobrazení a naopak.

Konec videa se pak nese v duchu zákulisních videí odhalujících pozadí vývoje, v tomto případě jde především o motion capturing. Mrkněte sami a rovněž sami si také udělejte obrázek o tom, nakolik takovéto zapracování QTE zapadne do ducha série. Mortal Kombat X vychází 14. dubna na novou generaci konzolí, PC a v osekaných verzích také na iOS a Android. Majitelé konzolí Xbox 360 a PlayStation 3 si pak budou muset počkat na třetí až čtvrtý kvartál letošního roku.

Nejnovější články