Jurassic World Evolution sází na věrnost filmové předloze
zdroj: tisková zpráva

Jurassic World Evolution sází na věrnost filmové předloze

14. 5. 2018 12:48 | Video | autor: Patrik Hajda |

Pokračování dinosauřího bijáku jde do kin již příští měsíc, ale ještě předtím se hráči dočkají strategické videoherní adaptace Jurassic World Evolution. O té se rozpovídali samotní tvůrci v prvním vývojářském deníčku, který pojednává o celkové hratelnosti.

Celkem nepřekvapivě je kladen důraz na autentičnost. Fanoušci filmové série se zkrátka mají cítit jako doma, a to nejen díky věrně zpracovaným dinosaurům a exotickému prostředí, ale také díky přítomnosti známých postav (např. Jeff Goldblum) či dokonce záběrům jako vystřiženým z velkého plátna.

Dále ve vývojářském deníčku přijde na řadu byznys stránka vašeho dinoparku. Starat se o zvířátka, krmit je, léčit, nebo dokonce „vyrábět“ nová je jedna věc, ale když toto úsilí nepřitáhne dostatek platících zákazníků, pak si nemůžete říkat úspěšný podnikatel. Nevydělávají nutně jen dinosauři. Lidé musí také jíst, odskočit si, a děti vyžadují suvenýry. Je přitom jen na vás, kterému odvětví budete věnovat víc pozornosti.

zdroj: PlayStation YouTube

Tvůrci rovněž konečně zveřejnili oficiální obrázky ze hry, tak neváhejte a pokochejte se v galerii krásnými tvory. Brány do dávné historie se otevřou 12. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články