Just Cause 4 intelektuální přesah ani nepředstírá a vyžívá se v absolutním chaosu
zdroj: tisková zpráva

Just Cause 4 intelektuální přesah ani nepředstírá a vyžívá se v absolutním chaosu

20. 11. 2018 9:25 | Video | autor: Adam Homola |

Jedna z posledních velkých her letošního roku, Just Cause 4, vyjde už za dva týdny. Tvůrci ze studia Avalanche k ní teď vydali zase další video, ale tohle je právě to jediné, které potřebujete vidět. Respektive pak už nepotřebujete vidět nic dalšího. Na ploše přesahující čtyři minuty vám totiž vývojáři řeknou, a hlavně ukážou vše potřebné.

U aktuálního videa (a i u některých předchozích) je krásné, jak si vývojáři na nic nehrají. Neřeší příběh, hloubku postav, přesah a už vůbec nějaká citlivá témata. Just Cause 4 je prostě od základů postavená jako nevážná blbina v tom nejlepším slova smyslu. Avalanche si to naštěstí uvědomují a snaží se ten neřízený sandboxový chaos prodat, jak nejlépe umí.

V nových záběrech se tak opět podíváme na fiktivní ostrov Solis, inspirovaný Peru, Bolivií i Argentinou. V různých koutech ostrova budete mít dostatek prostoru pro akci na zemi i ve vzduchu a všechny lokace vypadají skoro jako z letáku cestovní agentury. Jenže co čert nechtěl, Solis pravidelně sužují přírodní katastrofy v čele s obřími tornády.

Co s takovým tornádem můžete dělat, už jistě víte z minulosti...

Just Cause 4 vychází už 4. prosince a nezbývá než doufat, že nabídne mnohem výraznější posun kupředu než svého času třetí díl. Ten sice vůbec špatný nebyl, ale minimálně mě osobně přišel jako nedostatečný krok kupředu oproti dvojce. Čtyřka zatím vypadá pouze jako více téhož, nicméně v tomhle konkrétním případě by ono „více téhož“ mohlo klidně bez problémů projít.

zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články