Kampaňová mapa Total War: Three Kingdoms je krásná a detailní
zdroj: tisková zpráva

Kampaňová mapa Total War: Three Kingdoms je krásná a detailní

14. 8. 2018 11:34 | Video | autor: Václav Pecháček |

Čína je obrovská, ale ve své velikosti zároveň plná nádherných podrobností. To se dozví každý, kdo se podívá na nejnovější trailer k Total War: Three Kingdoms. Na kampaňové mapě se můžete kochat zelenou přírodou, neprostupnými horami i lesklými stužkami řek a říček, a co je vůbec nejlepší, taky originálně zpracovanými hrdiny. Ti chodí po mapě následováni zásobovacím konvojem nebo dřepí ve městech a tiše meditují.

Hlavním hrdinou traileru je generál Sun Jian, kterého kromě moci eminentně zajímá ještě nenápadný kousek jadeitu – císařská pečeť. Kdo ji vlastní, ten má v mocenském boji o čínský trůn výraznou psychologickou výhodu, ale zároveň si na hruď maluje velký červený terč. Je jen otázkou času, než se ho někdo pokusí trefit šípem nebo deseti.

zdroj: Archiv

Video dále ukazuje, že aliance vzbouřených velmožů proti tyranovi rozhodně není tak pevná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Luke, Leia a Han se brzo vrhnou jeden druhému po krku, protože tuhle rebelii přežije jenom jeden z hrdinů. Vy v klasickém mixu tahové kampaňové mapy a realtimových bitev rozhodnete, kdo to bude.

Stojí za připomenutí, že Three Kingdoms budou obsahovat dva plnohodnotné módy – románový a historický. Ten první je založený na knize Příběhy Tří říší a budou se v něm vyskytovat silné nadpřirozené prvky včetně supersilných hrdinů schopných vlastnoručně rozmašírovat celé pluky nepřátel. Ten druhý by, jak už název naznačuje, měl být poněkud umírněnější.

Hra sice měla původně vyjít ještě letos, ale odklady ji nakonec posunuly až na jaro příštího roku. Na vypuknutí jedné z nejkrutějších občanských válek v dějinách si tak všichni fanoušci musí ještě chvíli počkat.

Nejnovější články