Karl Fairburne bude ve Sniper Elite 4 podněcovat povstání v Itálii
zdroj: tisková zpráva

Karl Fairburne bude ve Sniper Elite 4 podněcovat povstání v Itálii

6. 12. 2016 16:37 | Video | autor: Aleš Smutný |

Čtvrtý díl Sniper Elite bude navazovat na podařenou trojku přesunem ze severní Afriky do Itálie v roce 1943. Spojenci už se připravují na otevření nové fronty a protřelý sniper a hrdina předchozích dílů Karl Fairburne má sloužit jako jednomužný předvoj této invaze. Jeho cílem je zjistit, jak se mají věci s utajovanou nacistickou zbraní a podpořit místní odboj.

Protože vláda Mussoliniho fašistů není všem Italům po chuti, stejně jako nemoci, bombardování a další příznaky účasti ve válce, populace nemá daleko k povstání, které ale musí vést jednotlivé odbojářské skupiny, kterým má Karl pomoci, většinou skrze likvidaci klíčového cíle.

Jako i dříve, i ve čtyřce bude postup otevřenými úrovněmi jen na vás. Teoreticky se můžete zkoušet prostřílet, ale cílem je primárně se plížit a likvidovat jen nepřátele, u nichž není zbytí, aby vám neunikl váš hlavní cíl. Tentokrát se můžete připravit na větší úrovně, než ve třetím dílu a především i na různorodá prostředí, protože nejednou budete cíl hledat v terasovitém středomořském městečku prolezlém nacisty.

zdroj: Archiv

Plíživý postup vám může pomoci v mnoha ohledech. Tu zaslechnete klíčový rozhovor, který vás třeba navede k cíli alternativní cestou nebo poskytne důležité informace, tu z mrtvoly sebere potřebnou munici a nebo dokumenty, které využijete při lovu na cíl a nebo prostě jako rozšíření příběhového pozadí.

Sniper Elite 4 vyjde na PC, PS4 a Xbox One 14. února 2017.

Nejnovější články