Katany, brokovnice, hopsání a démoni - Shadow Warrior 2 nabídne všechny druhy akce
zdroj: tisková zpráva

Katany, brokovnice, hopsání a démoni - Shadow Warrior 2 nabídne všechny druhy akce

26. 4. 2016 14:32 | Video | autor: Honza Konfršt |

Restart Shadow Warriora nedopadl vůbec špatně, a tak není divu, že se Lo Wang vrací v pokračování této "východní" akce. Nazvat ji japonskou ani čínskou nejde, protože mezi trademarky Shadow Warriora patří kombinování prvků z historie, kultury i mytologie obou zemí s grácií, za kterou by se nestyděl osmdesátkový akční film s Michaele Dudikoffem. Že se tvůrci z Flying Wild Hog této stylizace nevzdají, dokazuje i dvanáct krvavých minut ze hry.

Jakkoliv je na začátku hry svět pestrý i barevný, s každou další minutou se zvyšuje podíl temně rudé krve a mrtvol. Frenetickou akci doplňuje již tradiční brutalita, k níž přispívá fakt, že ve hře bude sedmdesát zbraní. Na první pohled Shadow Warrior 2 nechybí nic zásadního, a pokud vše dobře dopadne, mohl by mít Doom letos solidní konkurenci. 

Shadow Warrior 2 nabídne oproti minulému dílu především novinku v podobě kooperačního hraní. Do porcování démonů všech tvarů i velikostí se mohou vrhnout až čtyři hráči naráz. Každý přitom sám sebe uvidí jako Lo Wanga, ostatní hráče pak uvidí jako další členy sekty likvidující démony.

zdroj: Archiv

Spolu budou hráči moci plnit mise hlavní i vedlejší s tím, že jednotlivé mapy mohou v průběhu hraní měnit svoji podobu. Prolínání naší reality a světa démonů může mít nečekané následky, a ačkoli nejde přímo o procedurálně generované prostředí, změny v rámci jednotlivých úrovní by měly být znatelné.

Výsledek budou moci fandové série posoudit snad ještě letos, kdy Shadow Warrior 2 vyjde pro Xbox One, PS4 a PC, a kromě výše zmíněného nabídne otevřenější přístup k hratelnosti s většími arénami, asijskou tématiku a především přehršel explozivní akce. Pro bližší informace si určitě nenechte ujít také naše dojmy z hraní.

Nejnovější články