Killing Floor 2 vtrhla na Steam s early access verzí a třemi úrovněmi
zdroj: tisková zpráva

Killing Floor 2 vtrhla na Steam s early access verzí a třemi úrovněmi

22. 4. 2015 10:18 | Video | autor: Aleš Smutný |

Šílená, krvavá, zabijácká, hororová, zombíky zamořená, kooperací okořeněná. Asi by mne napadlo ještě pár dalších adjektiv, které se vztahují ke Killing Floor 2, ale jsem si celkem jistý, že jste si už obrázek udělali. Studio Tripwire PC verzi hry vydalo v rámci early accessu na Steamu a nabízí na ochutnávku už poměrně slušnou porci z jejího brutálního, ale podle nového traileru i zábavného obsahu.

Ačkoliv půjde Killing Floor 2 procházet cestou osamělého střelce, jako mnohem zábavnější nabídka se mi zdá kooperace, do níž se může zapojit až šestice hráčů. V early access verzi najdete 4 perky, přičemž cíl je mít jich v plné verzi 10. V trojici nelineárních úrovní naleznete třeba hořící Paříž, zamrzlý Outpost a přepracovanou verzi původní Biotics Lab. Na ochutnávku zde bude 27 zbraní a to od klasických automatických pušek, přes katany až po fantaskní výrobky z laboratoře šíleného vědátora.

Okusit budete moci sedmero postav a čelit musíte jedenácti druhům nekrozombíků a novému bossovi, Hansi Volterovi. Otestovat si v early accessu můžete i nový systém boje na blízko, který Tripwire přepracovali od základu, abyste měli ze sekání zombií větší potěchu. Studio odhaduje, že plná verze by měla vyjít do konce roku, ale stojí si za tím, že „to bude až to bude.“ Počítejte také s tím, že statistiky a váš pokrok z této verze hry bude s největší pravděpodobností při ostrém vydání smazán. Nicméně, pokud máte rádi zoufalé situace, kooperaci a střety s monstry na ostří nože, za 20 euro se můžete do předběžné verze Killing Floor 2 pustit.

zdroj: Archiv

Nejnovější články