Killzone: Shadow Fall předvádí taktické možnosti hry
zdroj: tisková zpráva

Killzone: Shadow Fall předvádí taktické možnosti hry

11. 11. 2013 11:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Cože, Killzone má nějaké taktické hrátky? Vždyť je to staré dobré „na zteč, kryjte se nakrmte je olovem!“ Ale ne. Killzone: Shadow Fall zjevně se svým inovovaným konceptem sáhne k více hi-tech hračkám, než měli po ruce platfusáci z předchozích her. Ostatně, jste nejlepší z nejlepších, shadow marshal, infiltrátor a zabiják.

Po počáteční nedůvěře musím zkonstatovat, že koncept nevypadá vůbec špatně. Hra bude zjevně využívat větších akčních arén, kde budete moci aplikovat vlastní taktiku, samozřejmě v rámci FPS žánru. Je ale vidět, že nebudete vedeni za ručičku, protože různé módy zbraní a hlavně různé módy vašeho drona OWL vám nabízí hned několik možností, jak řešit situaci.

OWL, familierně zvaný Sovička, bude umět protivníky ochromit, zaměstnat vlastní palbou nebo vám vytvořit nano štít. Navíc bude umět vystřelit lano, na kterém sjedete na dané místo. Pokud tohle půjde aplikovat, kde vás napadne, mohlo by vzniknout mnoho možností, jak řešit bojové situace.

...

Dobře zní i adrenalinové balíčky, které unesete jen dva, ale buď vás dokáží zvednout z KO stavu, nebo prostě dají kratičký bullet time. Je celkem zřejmé, že shadow marshal je taková jednomužná armáda, ale budete muset aplikovat užití šedé kůry a ne jen prostě naběhnout do vřavy a střílet všude kolem.

Nejnovější články