Konzolová verze DiRT Rally vyjde v dubnu a spolu s ní i nový obsah pro PC verzi
zdroj: tisková zpráva

Konzolová verze DiRT Rally vyjde v dubnu a spolu s ní i nový obsah pro PC verzi

3. 2. 2016 10:15 | Video | autor: Honza Konfršt |

DiRT Rally na PC vyšla v polovině prosince a 5. dubna pak bude hra slavit konzolový debut i na Xbox One a na PS4. Společně s ním se ovšem nový obsah objeví i v PC verzi, která se navíc představí i mimo digitální distribuci v kamenných obchodech. Souhrn novinek, které v dubnu můžete čekat shrnuje nový trailer.

Nový obsah obsáhne především sedm nových vozů - hráči se tak dočkají Peugeotu 208 T16 Pikes Peak, Renaultu 5 Turbo, Renaultu Alpine A110, Opelu Corsa Super 1600, Peugeotu 207 S1600, Renaultu Clio S1600 a Mini Classic Rallycross. 

Méně zkušení závodníci pak ocení 21 ukázkových videí, jež jim předvedou pokročilejší techniky ovládání vozu v praxi. Fandy závodů do vrchu bez debat potěší příchod historické alternativy pravděpodobně nejslavnějšího závodu tohoto druhu – Pikes Peak ve verzi bez asfaltu.

DiRT Rally vedle toho navíc vzpomene i na své kořeny a přinese trojici nových potisků vozů odvolávajících se k závodnické legendě Colina McRae. Pokud si hráči navíc objednají DiRT Rally: Legend Edition, obdrží navíc i dokumentární snímek Colin McRae: Rally Legend. Ten se bude pochopitelně věnovat kariéře tohoto jezdce.

A konečně nový trailer – ten se mimo jiné chlubí také statusem nejlépe hodnocené závodní PC hry uplynulého roku (na serveru Metacritic si hra zatím drží hodnocení 85 %). Jak si hra povede i na konzolích, to se uvidí na jaře. Z technického hlediska konzolových verzí zatím víme, že by autoři rádi dosáhli 60 snímků při 1080p rozlišení. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články