Kooperativní mód Outbreak pro Rainbow Six Siege předvádí svižné zombie
zdroj: tisková zpráva

Kooperativní mód Outbreak pro Rainbow Six Siege předvádí svižné zombie

6. 2. 2018 11:20 | Video | autor: Patrik Hajda |

Kolem akční střílečky Rainbow Six Siege se toho v poslední době děje nějak hodně. Nejprve byla oznámena jako první hra podporující virtuálního asistenta Sama, následně se zvedla vlna nevole kvůli machinacím s cenou základní edice hry a chvíli na to se blíže představil nový mód Outbreak na způsoby Left 4 Dead. Dnes žádná divočina, jen nový trailer z kooperativního „zombie“ módu.

Minulé video z chystaného bezplatného přídavku Outbreak nastínilo vznik nového nepřítele. Satelit Sovětského svazu se zřítil do jedné stodoly uprostřed Nového Mexika, což by nebyl takový problém, kdyby na své cestě vesmírem nenabral parazit Apex. Ten se po dopadu na novou planetu okamžitě ubytoval v nejbližších farmářích a udělal z nich svižné zombie.

Nové video demonstruje obtížnost střetu s neznámou hrozbou. Zombie jsou opravdu rychlé, útočí ze zálohy a pod rouškou tmy a neprostupné mlhy. Tým elitního komanda je ten tam během pár vteřin. Následný telefonát rusovlasé slečny naznačuje nejistotu – je nepřítelem skutečně nějaká forma života z vesmíru nebo jde o cílený terorismus ze strany Rusů, když jde o jejich satelit? To zjistíte již 6. března.

zdroj: Archiv

Nejnovější články