Koukněte na hodinu z hraní střílečky Remnant: From the Ashes
zdroj: tisková zpráva

Koukněte na hodinu z hraní střílečky Remnant: From the Ashes

19. 6. 2019 11:11 | Video | autor: Patrik Hajda |

Na Zemi došlo k invazi. Démoni z jiných dimenzí rozsévají smrt a hrstka dobrodruhů se rozhodla zjistit, co mají kromě vraždění za lubem. Sami nebo v kooperaci čtyř hráčů navštěvujete mimozemské světy, kde čelíte hordám agresivních nepřátel. A nutno dodat, že Remnant: From the Ashes nevypadá vůbec špatně.

Studio Gunfire Games odpovědné za Darksiders III nemohlo na letošní E3 chybět. Během konference PC Gaming Show ukázalo další trailer na svou připravovanou akci Remnant: From the Ashes, aby se o chvíli později sami vývojáři chopili gamepadu a ukázali nám opakovaný průchod jednou misí za několik postav různých tříd.

Z trailerů snadno nabydete dojmu, že prim zde hrají bossové, ale ti jsou samozřejmě až na konci úrovně, za spoustou menších nepřátel s občasnými elitními bojovníky. Remnant je koncipovaný jako střílečka, ale to neznamená, že by nedošlo na kontaktní souboje. I když je obecně lepší držet si od agresorů odstup.

V lokacích zároveň nacházíte šrot, který padá i ze zabitých nepřátel. Jakmile vyřídíte finálního bosse a vrátíte se na základnu, utratíte šrot za lektvary, vylepšení vašeho vybavení a výrobu nových zbraní. Kromě šrotu narazíte i na hotové upgrady, které vaší zbrani propůjčí léčitelské schopnosti, výbušné projektily, umožní vám vidět skrz zdi nebo přivolat zrůdného parťáka.

Hra bude neustále těžší a těžší, čemuž musíte adekvátně upravit svou výbavu. Že vaše zbraň dává zoufale málo zranění, zjistíte tak, že vám brzy dojdou náboje a nepřítel pořád stojí. Pak vás pravděpodobně čeká smrt, což zde neznamená úplný konec.

zdroj: Archiv

Vrátíte se k poslednímu aktivovanému checkpointu, doplní se vám léčivé lahvičky a zásoby munice. Na druhou stranu, cestu před vámi zaplaví noví nepřátelé, kteří se objeví na nových místech. Remnant: From the Ashes má totiž dynamicky generované úrovně a výskyt nepřátel v nich, což se týká i bossů.

V kooperaci se to má s umíráním trochu jinak. Když padnete, kamarádi mají pár sekund, během kterých vás mohou postavit na nohy. Když to nestihnou, musejí se bez vás obejít až do dalšího checkpointu, kde dojde k oživení všech padlých hrdinů. Pokud v boji zemřete všichni, vrátíte se stejně jako v případě sólo hry k poslednímu záchytnému bodu.

Remnant: From the Ashes vyjde 20. srpna na počítačích, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články