Krev a mapa! Total War: Warhammer II dostává své brutální DLC a mapu spojující oba kontinenty
zdroj: tisková zpráva

Krev a mapa! Total War: Warhammer II dostává své brutální DLC a mapu spojující oba kontinenty

26. 10. 2017 18:32 | Video | autor: Aleš Smutný |

Čekali jste, až se budete moci pustit s Temnými elfy do plenění Starého světa a zotročování třeba trpaslíků? No, nejsem si jistý, že všichni máte tak specifické přání, ale faktem je, že ode dneška je pro Total War: Warhammer II ke stažení DLC Mortal Empires, který spojuje mapy z obou her do jedné obrovské kampaňové mapy, kde je k dispozici 35 hratelných lordů, 117 frakcí, 295 osad a spousta možností, jak oba světy sjednotit pod vaší vládou. Mortal Empires je k dispozici zdarma, ale musíte mít v knihovně na Steamu první i druhý díl.

Víc vám ukáže shrnující video níž. Kromě Mortal Empires ale ještě vychází druhé DLC, které se jmenuje Blood for the Blood God a jak z názvu asi dobře hádáte, jde o oblíbený krvavý mód, který do hry přidá…ano, krev a uťaté ruce, nohy a kdo ví, co ještě. Popravdě, nikdy mi tohle nechybělo, což je ale tím, že většinou nezoomuju tak nízko, abych si krvavé efekty užil. Přitom jinak brutalita a Warhammer k sobě patří.

zdroj: Vlastní

I k Blood for the Blood God dostanete video, které se tentokrát zaměřuje na bitvu mezi Temnými a Vznešenými elfy a především tedy na krvavé cákance. Bohužel, tohle DLC už není zdarma a vyjde vás na 2,5 eura, tedy v případě, pokud ten samý balíček nevlastníte už k prvnímu dílu. Pak dostanete svou porci brutality pro dvojku zcela zdarma. Až si DLC koupíte, nezapomeňte si jej aktivovat v rámci položky Advanced Graphic Settings v menu hry.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články