Lara láká malou ochutnávkou do svého krásného světa
zdroj: tisková zpráva

Lara láká malou ochutnávkou do svého krásného světa

31. 7. 2018 15:26 | Video | autor: Patrik Hajda |

Ať už dáváte přednost mužské či ženské verzi vykradače hrobek, jedno oběma případům nemůžete upřít. Touha po tom, být první, kdo odhalí pozůstatky někoho hodně seschlého spolu s jeho nezměrným bohatstvím, je prakticky pokaždé zavede do překrásného exotického prostředí, z kterého běžnému smrtelníkovi padá brada. Shadow of the Tomb Raider samozřejmě nebude výjimkou.

V kratičkém videu níže nesmí chybět pohled na rozsáhlé město Paititi, záběry na neprostupnou džungli, stavby taktak držící na převisech, zatopené kobky, neuvěřitelná zařízení, nebo třeba panorama s v dáli se tyčícími vrcholky impozantního pohoří. Je to jen takový malý bonbónek, abyste náhodou nezapomněli na Lařino v pořadí třetí dobrodružství v rámci novodobé série.

Od oznámení Shadow of the Tomb Raider se vyrojilo několik zajímavých informací. Hra bude obsahovat kooperativní multiplayer, dorazí i ve speciální edici se season passem a překvapivě nepoběží v 60 FPS na Xbox One X. Ale vyjde už poměrně brzy. Do mayských pyramid opatrně nakouknete 14. září. Ti, co si předplatí Deluxe nebo Croft edici na PC (Steam) i konzolích, začnou s vykopávkami o dva dny dříve.

zdroj: Archiv

Nejnovější články