Lara se s nástrahami džungle popere v myslivecké kamizolce
zdroj: tisková zpráva

Lara se s nástrahami džungle popere v myslivecké kamizolce

13. 2. 2019 11:52 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Završení obnovené trilogie s mladší verzí Lary Croft v podobě Shadow of the Tomb Raider vyšlo loni v září, od té doby nás nicméně Square Enix pravidelně zásobuje novými přídavky a hrobkami, abychom snad na neohroženou archeoložku docela nezapomněli. V DLC s názvem The Price of Survival se podíváte na zoubek Lařině největšímu nepříteli, vůdci organizace Trinity.

Aby se k jeho tajemstvím dostala, musí se probojovat skrz elitní vojáky a překonat nástrahy chrámu ukrytého v džungli plného otrávených pastí a dalších podobných lahůdek. Aby trochu splynula s okolím, můžete jí obléknout klasickou uniformu Trinity, která krom toho, že ztiší Lařiny kroky, konečně i dobře vypadá.

Navíc zvýší účinek bylinek, jež vám v prostředí zvýrazní nepřátele a jejich kroky. Abyste se jich mohli nenápadně zbavit, je pro vás nachystaná taky nová pistole s tlumičem a schopnost, která Laře umožní vidět nepřátele skrz zdi. Nic pro lovce ze staré školy.

zdroj: Archiv

Kromě příběhové části se rozšíří taky systém výzev. Hrobky z hlavní kampaně (jmenovitě Judge’s Gaze, Underworld Gate, Howling Caves, Path of Battle, Temple of the Sun, San Cordoba a Ancient Aqueduct) teď můžete probíhat a proskakovat samostatně a soupeřit s ostatními na čas nebo na skóre.

The Price of Survival je už v této chvíli dostupná na Steamu, PlayStationu 4 a Xboxu One, a to buď v rámci třicetidolarového season passu pro Shadow of the Tomb Raider, který v sobě těchto menších přídavků obsáhne celkem sedm, nebo samostatně za pět dolarů.

Nejnovější články