Lekce Magic: The Gathering pro začátečníky
zdroj: Vlastní foto autora

Lekce Magic: The Gathering pro začátečníky

6. 3. 2020 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Magic: The Gathering je nejslavnější a nejúspěšnější karetní hra na celém světě, a pokud pravidelně sledujete naše videa a články, určitě víte, že ji v redakci máme velmi rádi, konkrétně tedy Patrik, Aleš a Vašek. Existuje ovšem spousta lidí, kterým se nikdy nechtělo pronikat do složitých pravidel. A právě pro ty jsme si připravili dnešní video, v němž se na základy nejlepších kartiček na trhu podíváme.

K demonstraci využijeme Magic: The Gathering Arena, vynikající převedení karetní verze do digitální podoby. Arena má tutorial, který v rychlosti profrčíme, dále jsme si pak připravili vlastní balíčky, na nichž budeme demonstrovat složitější koncepty.

Na tuto učební lekci bude samozřejmě potřeba figurantka, v našem případě Šárka. Ta se sice v kartičkách vyzná, ráda hraje například Gwent a ani Hearthstone jí není cizí, ale Magicy nastudované nemá. Uvidíme, nakolik jí jiné karetní hry pomohou s orientací ve světě sférochodců.

Začínáme v 15:00 živě na Twitchi, Mixeru a YouTube. Tam všude si rádi přečteme vaše názory a připomínky v příslušných chatech. Záznam si následně můžete pustit buď na YouTube, nebo přímo tady u nás na Games.cz.

zdroj: Vlastní

 GamesPlay hrajeme na počítačích LYNX Grunex Super UltraGamer+ 2019.

Nejnovější články