Lizardmeni z Total War: Warhammer II mají na své straně dinosaury a nebojí se je použít
zdroj: tisková zpráva

Lizardmeni z Total War: Warhammer II mají na své straně dinosaury a nebojí se je použít

11. 5. 2017 17:42 | Video | autor: Aleš Smutný |

Nově video k Total War: Warhammer II se zaměřuje na Lizardmany, tedy konfederaci ještěřích druhů žijících v džunglích Lustrie. Jejich hlavní rozmíšky probíhají s temnými elfy a občas i jejich nablýskanými příbuznými z Ulthuanu, což předvádí i tenhle trailer. A samozřejmě Skaveny. Pamatujete na tu červenookou krysku z prvního traileru? Video je in-engine, takže by jednotky měly při hraní vypadat podobně, byť samozřejmě nebudete mít dramatické nájezdy kamery jako v klipu.

Přiznám se, že Lizardmeny jako rasu jsem v tabletopu nikdy neměl rád, respektive jsem je nechtěl moc studovat a nikdy jsem proti nim nehrál. Ale tohle video je prezentuje tak, že bych se o ně, ještě v dobách, kdy jsem Fantasy verzi hrál, začal zajímat. Jak je vidět, využívají několik typů jednotek, od hord lehké pěchoty, přes leteckou podporu, až po silné šamany.

Celým národem se táhne leitmotiv spojení ještěrů, dinosaurů a variace na jihoamerickou indiánskou kulturu. Tedy pokud by jihoameričtí indiáni mohli ochočit carnosaura, hlavního predátora džunglí Lustrie a pustit se s ním do cupování nepřátelských šiků. Total War: Warhammer II vyjde letos na PC.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články