LongPlay – Crusader Kings II podruhé #10: Poslední pohanská výprava
zdroj: Vlastní foto autora

LongPlay – Crusader Kings II podruhé #10: Poslední pohanská výprava

7. 2. 2020 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

A to je konec, milí poddaní. České království pod nadvládou hrabišovské dynastie prosperovalo, vzkvétalo a jak na běžícím páse likvidovalo zbabělé následovníky mrtvého křesťanského boha. V minulém díle se z něj z moci krále Kokynauta dokonce stalo mocné císařství! Náš úkol je splněn… kromě jedné poslední maličkosti. Tou maličkostí je POMSTA.

Existuje jediný stát, z něhož mají hrůzu úplně všichni, od rozpínavých Umajjovců až po krvelačné Sasy. Jediný stát, který nás za naši dlouhou vládu dokázal doopravdy potupit. A tím státem je ohromná Byzanc, nástupkyně Římské říše, která má ambice obnovit Augustovo impérium. V krátké, jednostranné válce nám sebrala jedno ze slovanských svatých míst na Balkáně. Ale my si ho vezmeme zpět.

Náš slapež, tedy slovanský papež, tedy nejvyšší kněz reformované slovanské víry, totiž vyhlásil svatou válku proti byzantskému císaři. A my se ve jménu Peruna vypravíme na bitevní pole… ještě naposled.

Připojte se do naší mocné armády v 15:00 na Twitchi či na Mixeru, nebo si počkejte na výsledky na YouTube a tady u nás na Games.cz. Ať už to uděláte jakkoliv, vězte, že bez vás bychom nic z toho nedokázali. Svarog vás provázej!

zdroj: Vlastní

GamesPlay hrajeme na počítačích LYNX Grunex Super UltraGamer+ 2019.

Druhá sezóna našeho LongPlaye:

První sezóna našeho LongPlaye:

Nejnovější články