LongPlay – Crusader Kings II podruhé #7: Chceme zpátky, co nám patří
zdroj: tisková zpráva

LongPlay – Crusader Kings II podruhé #7: Chceme zpátky, co nám patří

13. 12. 2019 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

V minulém díle našeho LongPlaye Crusader Kings II se konečně stalo to, na co jsme dlouho čekali. Náš přestárlý pohanský král, Hrabiš z rodu Hrabišů, zemřel při tom, co dělal nejraději – sexu s o mnoho dekád mladší ženou. Jeho nástupce, Kokynaut Hrabišovec, má před sebou těžký úkol: opětovně sjednotit království, které se po smrti patriarchy maličko rozpadlo.

Jakmile svoje nezvedené, osamostatněné příbuzenstvo zpacifikujeme, jakmile do naší říše znovu začleníme území, která z ní vypadla, nastane čas na splnění našeho dlouhodobého cíle. Být králem je sice fajn, ale co je ještě lepší? Být císařem. Takže se jím prostě staneme a basta. Pokud nás mezitím někdo nezavraždí explodujícím hnojem, jak už se to v Čechách stává.

Moc rádi vás, jak už je v posledních týdnech obvyklé, uvidíme v 15:00 v chatu na Mixeru (viz vysvětlení) – pamatujte, že pravidelná účast vám zaručí nesmrtelnost jakožto členům naší mocné dynastie, i když se vás možná, tak jako chudáka Tatarku, pokusíme zavraždit. No a záznam pak pochopitelně nahrajeme na YouTube.

zdroj: Vlastní

GamesPlay hrajeme na počítačích LYNX Grunex Super UltraGamer+ 2019.

Druhá sezóna našeho LongPlaye:

První sezóna našeho LongPlaye:

Nejnovější články