LongPlay - Hitman 2 #09: Portýr za všechny prachy
zdroj: tisková zpráva

LongPlay - Hitman 2 #09: Portýr za všechny prachy

6. 9. 2019 17:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

A jedeme do finiše. Poslední (standardní) mise v Hitman 2 je před námi, stejně jako jsou před vámi poslední dva díly našeho LongPlaye. První na řadě je Vašek, který se tentokrát vžil do role portýra. Jeho specifické ovládání velké těžké brány se špičatými bodci je natolik svérázné, že se hned zapsalo mezi ty nejlepší momenty celého LongPlaye.

Finální bodové hodnocení si necháme do příštího a posledního dílu, kde to celé uzavře Adam. Přesto si nenechte tohle předposlední rodeo ujít, protože je na co koukat. Vašek se s tím nepáře a v prostorách historického hradu plného podezřelých individuí rozpoutá své dobře známé peklo.

Připomínáme, že Hitmana 2 hrajeme podle zcela náhodných a často dost zvláštních „pravidel“ Hitman Roulette, kdy si podmínky mise vylosujeme a snažíme se jich zuby nehty držet. Což občas jde a občas to znamená Game Over.

Stejně tak stojí za připomenutí fakt, že celý LongPlay Hitman 2 jsme nahráli offline a zveřejnili všechny díly najednou. Všechna videa tak najdete na kartě hry v záložce Videa.

zdroj: Archiv

LongPlay Hitman 2:

LongPlay prvního Hitmana:

Nejnovější články