LongPlay – Hitman 2 #1: Jsme zpátky!
zdroj: tisková zpráva

LongPlay – Hitman 2 #1: Jsme zpátky!

19. 7. 2019 17:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Na první výročí prvního LongPlaye Hitmana jsme to nestihli, ale jsme zpátky! A s námi se vrací i Agent 47, kterého jsme tentokrát podrobili snad ještě trhlejším postupům a metodám než minule. Jedničku máme zdárně za sebou, a tak přišla na řadu dvojka. Hitman 2 toho nabízí hodně a Adam s Vaškem z něj ve své sérii videí vyždímali maximum.

Pro připomenutí dodáváme, že kluci neprochází Hitmanem 2 jen tak, stejně jako neplní hlavní příběhové mise tak, jak je připravili designéři z IO Interactive. Velké díky patří webu Hitman Roulette, bez kterého bychom zbytečně sepisovali, tiskli a pak losovali lístečky. Ostatně, dělali jsme to tak úplně poprvé a za Hitman Roulette jsme vážně rádi.

V jádru věci nejde o nic jiného než o pořádnou porci náhody. Kluci si vždycky vylosují pravidla mise – koho v jakém obleku a jakým způsobem mají zabít – a jdou na to. Nesmí ukládat, nesmí loadovat, mají jeden jediný pokus. Hru navíc neznají, respektive ji předtím nikdy nehráli, tudíž jednotlivé mise najeté opravdu nemají. O to větší je faktor náhody, omylů, nehod a improvizace.

Tentokrát jsme natáčeli offline a se zveřejněním jsme čekali až do konce. Celý LongPlay Hitmana 2 je tak kompletně natočený. A protože jsme vám chtěli udělat radost, všechny epizody jsme zveřejnili najednou. Vy si tak celou tuhle „druhou sezónu“ můžete binge-watchnout klidně najednou – všechna videa najdete na kartě hry.

Tu hromadu videí ale nechceme odbýt jedním textem, a tak budeme po vzoru první sezóny vydávat na Games postupně jeden článek za druhým, vždycky jednou týdně. Což můžete brát jako takovou pravidelnou notifikaci a připomínku toho, že tu je hotový celý LongPlay Hitmana 2.

Tak a dost řečí, teď už se koukejte koukat. Doufáme, že vás to bude bavit alespoň z poloviny tak, jako to nás bavilo hrát.

zdroj: Archiv

Níže si můžete připomenout první sezónu našeho LongPlaye:

Nejnovější články