LongPlay – Hitman 2 #6: Není nehoda jako nehoda
zdroj: tisková zpráva

LongPlay – Hitman 2 #6: Není nehoda jako nehoda

16. 8. 2019 17:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Vašek minule dopadl tak, jak dopadl, tedy neslavně. Tentokrát je na řadě Adam a jeho metodický, precizní a bezchybný postup. Tak to má alespoň naplánované, ovšem realita je samozřejmě jiná. Protože když na to přijde, začnou se dít velmi bizarní „náhody“ a ještě bizarnější „nehody“.

V mezičase nechybí ani vtipné historky o Severní Koreji, debata o filmech a tak vůbec. Pohodlně se usaďte a podívejte se, jak to Adamův master plan (ne)zapadá do sebe. Vzhledem k dlouhému vyčkávání na cíl jsme byli nuceni video výjimečně ukončit dřív, ale nebojte, v příštím dílu se pozice nahraje a mise se dokončí. Anebo taky ne, to si už musíte ověřit sami, my vám nic spoilovat nebudeme.

Stejně jako vždy, i tentokrát je potřeba připomenout, že Hitmana 2 hrajeme podle zcela náhodných pravidel Hitman Roulette, kdy si vylosujeme převleky, zbraně a způsob, jakým se z mapy musíme dostat. Výsledek pak bodujeme a kdo získá víc bodů, vyhrál.

Za připomenutí taktéž stojí fakt, že LongPlay Hitman 2 jsme nahrávali offline a zveřejnili jsme ho v celé jeho délce najednou. Všechny díly jsou tak k mání na kartě hry v záložce Videa, kde si můžete celou tuhle „druhou sérii“ binge-watchnout.

zdroj: Archiv

LongPlay Hitmana 2:

LongPlay prvního Hitmana:

Nejnovější články