LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #1: první krůčky Posázavím
zdroj: tisková zpráva

LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #1: první krůčky Posázavím

13. 2. 2018 13:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Tak jsme se konečně dočkali. V Čechách asi nejočekávanější hra Kingdom Come: Deliverance vyšla dnes v ranních hodinách a české internety se od té doby chvějí v základech. Hry si samozřejmě všimli i v zahraničí, kde vyskakují první recenze – velmi kladné, kladné, ale i s podprůměrným hodnocením. Názor si nakonec musí udělat každý sám, protože Kingdom Come je přeci jen nevšední případ. Pokud nad koupí váháte, připojte se k nám v prvním dílu LongPlaye a zjistěte spolu s námi, zda se to čekání vyplatilo. Pojedeme hezky od začátku.

Ne tedy od úplného začátku, nebudete svědky Jindrova zrození. K jeho příběhu přicházíme v jeho již dospělých letech, kdy však stále žije se svými rodiči v rodné vísce Skalice. Zde nás čekají první úkoly spojené s otcovou prací kováře, prohodíme pár slov s kamarády i místními burany, zavítáme na trh a do hospody, a kdo ví, třeba se i porveme o čest naší slečny Blanky.

Uvidíme, co všechno na nás Kingdom Come: Deliverance vytáhne, a uvidíme to výjimečně ve třech. Proto se na nás neváhejte obracet s dotazy přímo na YouTube. A pokud náhodou na něco nebudeme znát odpověď, přihlaste se s otázkou zítra ve Fight Clubu, kde se ji pokusí zodpovědět návštěva z Warhorse.

zdroj: Archiv

Nejnovější články