LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #4: Jindra ve službě
zdroj: tisková zpráva

LongPlay – Kingdom Come: Deliverance #4: Jindra ve službě

6. 3. 2018 13:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Na počátku to Jindra neměl jednoduché. Jeho rodnou vesnici vypálili vojáci, zabili mu rodiče i přítelkyni Blanku. Ale uběhlo pár dní a Jindra už vesele prohání Terezinu sukni a hlásí se o práci u zdejších nejvyšších pánů. Jeho příběh bude pokračovat s již čtvrtým dílem našeho LongPlaye českého RPG Kingdom Come: Deliverance.

V předchozí dvouhodinové epizodě se Jindra za pomoci Patrika a doprovodného komentáře Adama a Šárky zúčastnil výcviku s mečem a lukem. Měl však tu smůlu, že se mu připletl do cesty nevychovaný šlechtic Ptáček, který ho dostal do problémů. Trestem za nakopání šlechtické zadnice byl čajový dýchánek, tedy vlastně lov s problémovým Ptáčkem.

Jak se ukázalo, není to až takový idiot. Rovněž se ukázalo, že ulovit v lese králíka je jak o umu, tak o štěstí. Když se oba lovci v již přátelské náladě vrátili z lesa, zjišťují, že se na nedalekém statku odehrálo cosi nepěkného. Jindra se tak vůbec poprvé dostává ke skutečné práci pro pány Racka a Hanuše. Co ho na statku čeká, se dozvíte v dnešním díle LongPlaye. Pevné jádro v podání Patrika a Adama zůstává, hostem bude tentokrát Vašek. S trojicí komunikujte na chatu přímo na YouTube.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články