LongPlay – Warband – Pán prstenů #5: Země Pánů koní
zdroj: tisková zpráva

LongPlay – Warband – Pán prstenů #5: Země Pánů koní

17. 10. 2018 13:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Kdo se díval na minulý díl podivuhodných dobrodružství hraničářského kapitána Arleše, ten už asi tuší, že se nám nevedlo zrovna skvěle. Začíná to být něco jako pravidlo. Po totálním debaklu, který nám přichystaly síly Temnot honící se naprosto nesmyslně někde uprostřed Rhovanionu za Frodem, se ale zvedneme ze země jako čerstvě prošpikovaný Boromir. Naše příští kroky zamíří (pravděpodobně) za blonďatými přáteli do Rohanu.

Válka na severu se podle všeho vyvíjí docela dobře – elfové pod vedením Elronda a Celeborna aspoň nedostávají žádnou neúnosnou nakládačku. Dá-li se ovšem soudit podle častých varovných zpráv, co nám problikávají na obrazovce, Théoden a spol. jsou v podstatně větším průšvihu. A tak dává smysl, že je naše stěží relevantní družinka čtyřiceti nebožáků (a jednoho nebo dvou elitních elfů) přijede zachránit.

Vítáme všechny, kdo se naší spanilé jízdy zúčastní v chatu na YouTube. Jedinou podmínkou účasti je neustálé broukání rohanské melodie z filmového Pána prstenů. Tududů dů důů dů důůů důůůůů…

Nejnovější články