Lovecraftovská detektivka The Sinking City vám vydrží alespoň 30 hodin
zdroj: tisková zpráva

Lovecraftovská detektivka The Sinking City vám vydrží alespoň 30 hodin

30. 4. 2018 15:57 | Video | autor: Patrik Hajda |

Studio Frogwares, stojící za povedenou sérií detektivek se Sherlockem, se mi začíná čím dál tím víc líbit svým přístupem k veřejnosti. Nedávno se pomocí videa podělili o úskalí tvorby demoverze pro různé výstavy, teď opět pomocí videa odpovídají na některé z často kladených dotazů. A nebude to naposledy.

První ze série videí poskytujících více či méně uspokojivé odpovědi na dotěrné otázky se zabývá základními mechanismy hry, jejím příběhovým zasazením i datem vydání. The Sinking City nabídne otevřený svět fiktivního potápějícího se města Oakmont, které je sužováno horory inspirovanými u Lovecrafta.

Hlavním prvkem bude skutečná detektivní práce – prohledávání místa činu, sbírání důkazů, rozhodování mezi užitečnými a neužitečnými předměty, stopování vraha, usvědčování atd. To však neznamená, že by nedošlo na akci. K dispozici máte arzenál zbraní a schopností, které vám pomohou v boji s hrůznými nepřáteli.

zdroj: PlayStation YouTube

Dohrání hlavního příběhu spolu s větší částí vedlejších úkolů by mělo v průměru trvat 30-40 hodin v závislosti na tom, jak moc se budete svévolně toulat a vyhledávat nepovinné příležitosti. Odpověď na otázku ohledně data vydání a ceny asi nikoho neuspokojí, protože v podstatě žádná není.

V tuhle chvíli víme pouze to, že The Sinking City vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One, přičemž tvůrci ještě stále plní hru obsahem. Vydání tak není vyloženě za dveřmi, ale nemuselo by být ani roky vzdálené. O hře víme již od začátku roku 2016, záběry výše vypadají jak z hotové hry… Tak snad se letos dočkáme.

Nejnovější články