Mark Hamill není z těch, které byste si ve Squadron 42 chtěli znepřátelit

22. 12. 2017 10:16 | Video | autor: Patrik Hajda |

O singleplyerové odnoži vesmírného simulátoru Star Citizen toho stále nevíme tolik, kolik bychom chtěli. Přesto zní celý projekt víc než slibně, především tedy díky hereckému obsazení. Jedním z předních aktérů je i Mark Hamill, ve filmovém světě známý především jako Luke Skywalker ze Star Wars, v tom herním zase jako hlas Jokera z různých her s Batmanem. Ve Squadron 42 si hraje na mazáckého veterána, který je bez debat chytřejší než vy.

Nové video se v podstatě celé dvě minuty věnuje nadporučíkovi Stevu „Old Man“ Coltonovi, kterého ve hře Squadron 42 ztvárňuje právě Mark Hamill. Ten se hned od začátku prezentuje jako drsný tvrďák, který má vždycky pravdu a nedej bože abyste s jeho názorem nesouhlasili. Jeden z techniků jeho letounu se o to pokusil, načež byl Old Manem důrazně dotázán, zda vážně neudělal při své pečlivé kontrole chybu, nebo si vážně myslí, že se postarší pán mýlí. 

Vzápětí na plac přivandruje s největší pravděpodobností sám hráč (pokud je celé video skutečnou cutscénou ze hry). A když se chce nováček představit svému nadřízenému, opět se od Old Mana dočká chladné sprchy a rozčarování o tom, jak malinký je v jeho očích.

zdroj: Archiv

Přesto jste vyzváni k usednutí za knipl nově přiděleného letounu, ve kterém se chystáte následovat Marka Hamilla a jeho vedení do blíže nespecifikované mise. Video zároveň odhaluje jistou míru rozhodování se o směřování dialogu v cutscénách. Pokud onlinová část Star Citizen není pro vás, ale rádi byste si zalétali v příběhové kampani, Squadron 42 může být to pravé ořechové.

Nejnovější články