Masakrování nacistů, překvapivá sexuální scéna – trailer na nového Wolfa má všechno
zdroj: tisková zpráva

Masakrování nacistů, překvapivá sexuální scéna – trailer na nového Wolfa má všechno

20. 9. 2017 17:34 | Video | autor: Václav Pecháček |

Nacisté mají robotické psy, futuristické zbraně i zástupy vojáků pochodujících v perfektní synchronizaci. Američané mají BJ Blazkowicze. Výsledkem téhle rovnice jsou sice Spojené státy okupované Třetí říší, Manhattan v troskách a New Orleans přeměněné v opresivní ghetto, ale takový stav nemůže dlouho vydržet. BJ je zpátky, po zuby ozbrojený a pořádně naštvaný. Jeho heslo a současně název nového gameplay traileru na Wolfenstein II: The New Colossus? „Už žádní náckové.“

Amerika je podrobená, bojový duch jejích obyvatel rozdupán železnými botami dlouholetého útlaku. Po ulicích se volně pohybují členové Ku-klux-klanu, v televizi běží propagandistické pořady, Vůdcova moc je patrná na každém kroku. BJ se tak musí spojit s malou bandou rebelů ne nepodobnou té z minulého dílu a připravit přisluhovačům Říše nevyžádanou krvavou lázeň. Samopaly, nožem… a možná i atomovkou.

Trailer si nebere vůbec žádné servítky, a to jak vzhledem k brutálnímu násilí (BJ jednoho nacistického důstojníka doslova rozstřílí na kusy), tak vzhledem k sexu. Náhlá milostná scéna je uprostřed všeho toho vraždění neuvěřitelně překvapivá, zvlášť kvůli svému úmyslně komickému vyznění. Už z E3 navíc víme, že ve hře budou hrát roli i halucinogenní drogy, a tak se v Bethesdě chystá vážně pozoruhodný mix dětem nepřístupných prvků.

zdroj: Archiv

Na jednu stranu se bojím, aby toho všeho nakonec nebylo trochu moc, protože příběh Wolfenstein: The New Order byl navzdory své šílenosti pozoruhodně citlivý ke svým uvěřitelným, tragickým postavám. Ale na tu druhou se prostě nemůžu netěšit. BJ zatne náckům tipec už za měsíc a kousek, konkrétně 27. října, a to na PC, PlayStation 4, Xbox One, a dokonce i Switch.

Nejnovější články