Mass Effect: Andromeda ukazuje hlavního záporáka a váš tým průzkumníků
zdroj: Vlastní foto autora

Mass Effect: Andromeda ukazuje hlavního záporáka a váš tým průzkumníků

27. 1. 2017 8:41 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jak BioWare slibovali, tak se i stalo a vyšel nový filmový trailer na Mass Effect: Andromeda. V něm se ukáže váš hlavní protivník, jemuž budete v Andromedě čelit – Archon Kettů, o nichž jsme psali už dřív zde. Jinak se připravte na pár dramatických střihů, pohled na další parťáky, ale celkově nejde o nic dechberoucího, takové standardní upozornění, že vydání se blíží, které přidává dalších pár střípků do celkové skládačky. Což je dobře, není třeba, aby trailery vyzradily půlku děje předem.

Je tedy třeba přiznat, že hláška „Nepotřebuju armádu, mám Krogana“ je dobrá. Jinak je tu samozřejmě naznačená romance, spousta akčních prostřihů a především – postavy mají mimiku, což u Ryderové v jednom z minulých videí dost scházelo. Napadá mě, že osobně budu mít asi trochu problém s příliš mladě znějícím Ryderem, ale to už je na osobních preferencích každého hráče.

zdroj: Archiv

Druhé video, které je ze série Andromeda Initiative se věnuje složení týmu. Jelikož jde o náborové video k celé misi na Andromedu, tváří se, že se ještě nic nepokazilo. Dozvíte se tak, že hlavním Pathfinderem, který misi vede měl původně být váš otec Alec Ryder, člen N7 jednotek. Tuhle roli ale převezmete vy jako jeden ze sourozenců.

Blíže jsou představení i dva parťáci, kteří se objevili v novém traileru. Prvním z nich je bezpečnostní specialista Lucas Kosta. Cora Harperová je pak biotička, která prošla několika misemi po boku asarijského komanda a trénovaly ji asarijské matriarchy. Z celého videa je jasné, že vaši mimozemští parťáci, tedy Asarijka Peebee, Turianka Vetra a Krogan Drack do oblasti Andromedy dorazili jindy, s jinou lodí.

zdroj: Archiv

Mass Effect: Andromeda vyjde 23. března na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články