MechWarrior 5 razí heslo: „Když ti něco stojí v cestě, projdi skrz“
zdroj: tisková zpráva

MechWarrior 5 razí heslo: „Když ti něco stojí v cestě, projdi skrz“

19. 4. 2018 11:48 | Video | autor: Patrik Hajda |

Kdo by to byl čekal, že hlavní náplní nového MechWarriora bude bezduché ničení všeho kolem vás. Vždyť už i minulé video se snažilo poukázat na různé přírodní biomy, ale střihači zjevně ujela ruka a nechtěně do něj přimíchal záběry z libovolného filmu Michaela Baye. Nové video nehledá výmluvy, prostě se soustředí na to jediné. A dělá to do rytmů hudby.

Nač se ve městech otravovat s obcházením mrakodrapů, když je můžete poslat celé k zemi a odhalit tak za nimi se krčícího nepřátelského mecha? Je to jistě dobrá strategie, na kterou si sami musíte dávat pozor. Žádné krytí nevydrží věčně. Platí to jak o strukturách vybudovaných lidskou rukou, tak i o přírodě – stromy, kamení a podobné pro mechy nepodstatné objekty.

Ale není to jen prostředí, co podléhá zkáze. Váš plechový miláček nemá rád, když to dostane do nohou, protože pak se mu hůř chodí. S odpálenými chladiči zase ztrácí efektivitu v boji, což rozhodně není vítaná funkce. A vliv na něj mají i biomy samotné. Gigantický, snadno se přehřívající stroj, si nebude moc rozumět s lávovým prostředím…

zdroj: Vlastní

Na papíře to zní docela lákavě, ale pak se člověk podívá na video a trochu zesmutní. Když vezmete v potaz, jaké výjevy dokáže dnešní technologie vykouzlit, trochu vás při pohledu na efekty v MechWarrior 5: Mercenaries rozbolí oči. Tohle jsme naposledy viděli v letech dávno minulých. Snad tento poměrně podstatný nedostatek vynahradí výborná hratelnost. Uvidíme ještě letos.

Nejnovější články