Middle-Earth: Shadow of War nově podporuje souboje hráčských armád v aréně
zdroj: tisková zpráva

Middle-Earth: Shadow of War nově podporuje souboje hráčských armád v aréně

7. 12. 2017 10:30 | Video | autor: Adam Homola |

Pokémony připomínající systém arén se v Middle-Earth: Shadow of War zbavil své off-line exkluzivity a nabízí nyní i online variantu. Své vlastní orky tak můžete posílat do arén na souboje proti urukům a ologům, rekrutovaných z armád jiných hráčů, a poměřovat si tak virtuální bojovníky jeden na jednoho.

Z vyhraných zápasů máte přislíbeny velké odměny a vylepšení, kterými si lze svoji armádu ladit a zlepšovat. Online Fight Pits je navíc bezplatný update, dostupný pro všechny majitele Middle-Earth: Shadow of War. Nemusíte tak kvůli němu kupovat jakékoliv DLC či season pass.

Online Fight Pits jsou součástí patche v1.07, který do hry přináší také několik jiných úprav. Jde například o zkrácení času a zvýšení poškození pro souboje v rámci klasických Fight Pits, od čehož si vývojáři slibují zrychlení soubojů a vůbec svižnější hratelnost.

zdroj: Vlastní

Tvůrci sáhli i na balanc, takže nyní po spuštění mise z ranku Nemesis resetují cooldown pro vyvolání bestií a bodyguardů. Patch v1.07 opravuje také několik bugů, jak uvádí tvůrci na stránce hry na Steamu.

Nejnovější články