Middle-Earth: Shadow of War ukazuje skřetí pohled na celou válku
zdroj: tisková zpráva

Middle-Earth: Shadow of War ukazuje skřetí pohled na celou válku

31. 8. 2017 16:38 | Video | autor: Aleš Smutný |

Middle: Earth: Shadow of War chce mnohem víc pracovat s Nemesis systémem a dát ještě víc hloubky skřetům, kteří společně s Talionem a Celebrimborem tvoří hlavní hrdiny. Nebo spíš záporáky. Ale že skřeti a trollové jsou také lidé ukazuje nový trailer. Tedy, pořád jsou to skřeti a trollové, ale mají duši! Nebo alespoň umí myslet a zvládají být brutální a bezohlední a Talionem docela šikanovaní.

Video vtipně ukazuje několik skřetů a další havěti, která má s Talionem různé zkušenosti. Jednotlivé příběhy pak symbolizují volby, které budete moci v roli nemrtvého hraničáře a elfího ducha v jednom, činit. Někteří nepřátelé mohou skončit ve vaší armádě jako generálové a jak vám vysvětlí aktéři videa, je to často praktické rozhodnutí. Život pod Bright Lordem není zas tak špatný a Sauron to má stejně spočítané.

Jiní ale neměli tak příjemnou zkušenost a jelikož se z boje s Talionem dostali živí (a možná ho i zabili, nezapomeňte, tady není smrt konec hry), chovají k němu silnou nelásku. Jeden přišel o oko, dalšího popálil jeho drak… a kdo by se divil skřetovi, který pokojně uklízí hnůj po caragorech a následně mu zničehožnic někdo usekne ruku, že se naštve?

zdroj: Archiv

Celý trailer má ale kromě humoru především ukázat fungování Nemesis systému a toho, že byste neměli pobíjet uniformní náhodně generované skřety, ale potkat a vytvořit spoustu drobných příběhů, díky nimž bude vaše cesta za pomstou unikátní. Jen si pamatujte, že když někdo uklízí po caragorech, je vysloveně neslušné odsekávat mu končetiny. Middle-Earth: Shadow of War vyjde 10. října na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články