Mike Bithell představuje nápadité protivníky ze stylové stealth akce Volume
zdroj: tisková zpráva

Mike Bithell představuje nápadité protivníky ze stylové stealth akce Volume

12. 1. 2015 19:45 | Video | autor: Honza Konfršt |

Jméno Mike Bithell sice ještě není ověšené desítkou vydaných titulů, přesto by ale mohlo znít povědomě velké spoustě hráčů. Mike má totiž na kontě nezávislý hit Thomas Was Alone, který v průběhu více jak dvou let spatřil světlo světa rovnou na desítce platforem. Jeho dalším titulem je stealth akce Volume inspirovaná například slavnou sérii Metal Gear Solid, kterou Mike po několikaměsíční odmlce připomíná na záběrech videa zaměřeného na nepřátele.

Video za doprovodu povědomého hlasu (Andy Serkis v roli Gisborna) představuje zmíněné protivníky. Popořadě můžeme vidět pěšáka se schopností likvidovat při pocitu ohrožení veškeré překážky. Po běžném panákovi následuje střílející věž, která však postrádá důvtip a zalíbení v zabíjení jako například kolegyně z Portalu, a své okolí sleduje pouze suchou výsečí bez dalšího vtipného komentáře. Jako další můžeme vidět rytíře vybaveného mocným mečem, potažmo zloděje se schopností mít oči až navrch hlavy a sledovat tak dění nejen před sebou, ale dokonce i po stranách a v zádech. Partu hic uzavírá pes a lučištník, které krom pozvánky na zhlédnutí videa není třeba dále představovat.

zdroj: youtube.com

Datum vydání Volume je zatím ještě ve hvězdách, letošní rok by však Mike jistě stihnout měl. A až se tak stane, zahrají si majitelé PlayStation 4, PS Vita, PC, Mac a možná i dalších platforem. Ostatně, jak jsem už zmínil, Thomas Was Alone vycházela na jednotlivá zařízení postupně během více než dvou letech.

Nejnovější články