Mimozemské DLC Contact pro Armu 3 se odehrává ve fiktivním Polsku
zdroj: tisková zpráva

Mimozemské DLC Contact pro Armu 3 se odehrává ve fiktivním Polsku

21. 6. 2019 11:45 | Video | autor: Patrik Hajda |

Vždy tak trochu futuristický, ale stále silně realistický simulátor války Arma 3 se za měsíc stane opravdovým sci-fi. Novou polskou krajinu Livonia totiž navštíví cizinci z vesmíru. Půjde o vůbec první kontakt lidí s mimozemšťany, ale jak dokazuje nové video, DLC Contact nebude jen o zelených mužíčcích.

Téměř devět minut záběrů z nového dodatku se celé problematice s mimozemšťany vlastně úplně vyhýbá. Až v samotném závěru videa vidíte v praxi robůtka Mini UGV, který odebírá vzorek nerostu. Následně farmáři klesne brada při pohledu na oblohu. Pluje po ní loď gigantických rozměrů, kterou máme zprostředkovanou jen pomocí stínu v obilí.

Jinak vám designér hry Scott Alsworth většinu času představuje novou oblast, Livonii, rozpínající se na 163 kilometrech čtverečních, dvě frakce Livonian Defense Force a Russian Spetsnaz (s polským a ruským dabingem rádiové komunikace), nové zbraně, vozidla, další vybavení a assety. Spousta z nich bude dostupná všem majitelům Army 3 zadarmo pro účely kreativního sandboxu.

Na pořádné detaily ohledně příběhové kampaně pro jednoho hráče si ještě musíte počkat. Ale už ne moc dlouho. Arma 3 Contact vyjde 25. července na počítačích a bude stát 25 eur. Každopádně žijte dlouho a blaze, jak vás nabádá Alsworth v úplném závěru.

zdroj: Archiv

Nejnovější články