Modifikace Skywind se chlubí předělanými lokacemi z Morrowindu
zdroj: tisková zpráva

Modifikace Skywind se chlubí předělanými lokacemi z Morrowindu

4. 2. 2016 15:03 | Video | autor: Aleš Smutný |

Mamutí projekt Skywind, kompletně konverze The Elder Scrolls: Morrowind do enginu pohánějícího Skyrim běží už tři roky a jeho vývoj neustává. Důkazem toho, že se v uzavřeném vývoji pořád věci mění je i nové video, které předvádí krásy známých lokací v nové podobě a zároveň demonstruje nový obsah přidaný do alfy v prosinci.

Tedy, ne, že byste si mohli Skywind zahrát. Tvůrci se před časem rozhodli stáhnout alfu a pokračovat v uzavřeném vývoji, o němž zpravují na oficiálních stránkách projektu. Co se týče samotného videa, v novém enginu oživené staré lokace vypadají vážně skvostně. Tvůrčí tým se právě zaměřuje právě na tvorbu prostředí a krajiny, nicméně v upoutávce najdete i pár dalších detailů.

Co se týče dalších informací, odkáži vás na oficiální stránky, kde je jich požehnaně. Pokud byste chtěli podpořit jednoho z autorů modifikace, který se stará i o její propagaci, můžete tak učinit i na Patreonu. Popravdě řečeno se obávám jedné věci – kdy bude Skywind hotový. Jde o pořádný kus práce a projekt se rozhodně neblíží do finiše. Na druhou stranu, tým už ukázal, že nejde o dočasné nadšení. Tak snad mu vydrží ještě nějakou dobu.

Nejnovější články