Mortal Kombat X vyjde i na mobilní platformy a chlubí se příběhem
zdroj: tisková zpráva

Mortal Kombat X vyjde i na mobilní platformy a chlubí se příběhem

3. 3. 2015 9:19 | Video | autor: Honza Konfršt |

Jistě si celá řada z vás vzpomene na velké množství titulů, kde hrál příběh druhé housle, nebo kdy byl rovnou zcela zbytečný. Nedovolím si raději nijak předjímat, ale i přesto se nemohu ubránit pocitu, že do světa Mortal Kombat X se řada z vás neplánuje podívat kvůli výpravné složce hry. Avšak jak nás autoři následujícím videem přesvědčují - i na příběh se mohou fanoušci bojovek těšit. Vedle toho také vývojáři oznámili přípravu mobilní verze hry.

Příběh Mortal Kombat X se odehrává 25 let po událostech dílu posledního z roku 2011 a nepůjde v něm opět o nic menšího, než o samotnou záchranu světa, tentokráte ze spárů Mileeny. Samotná zápletka ani velmi povedené grafické zpracování snad v tento moment nejsou tak důležité, jako jména dalších postav. Těšit se totiž můžeme například na Jacqueline Briggs (dcera Jaxe), již zmíněnou Mileenu, Takashi Takedu (Kenshiho syn), Kung Jin (syn Kung Laa) a Sindel. Je však otázkou, nakolik budou tyto postavy hratelné a nakolik půjde o vatu v příběhovém módu hry. Nechme se ale překvapit - Mortal Kombat X vychází již 14. dubna.

zdroj: YouTube.com

Co se mobilní verze hry týče, tak ta pochopitelně nebude plnohodnotným titulem soupeřícím s kvalitami dospělého konzolového a PC bratříčka, ale bude se jednat o graficky velmi pěkně zpracovaný hybrid využívajících soubojů ve stylu klasických karetních her. Z mobilních platforem dorazí Mortal Kombat X na iPad, iPhone, iPod touch a zařízení s Androidem. Titul bude F2P a jeho hraní slibuje možnost odemykání obsahu do velkých verzí hry. Datum vydání je rovněž stanovené na duben.

zdroj: Archiv

Nejnovější články