Motorkářský zombie survival Days Gone vyjde v češtině
zdroj: tisková zpráva

Motorkářský zombie survival Days Gone vyjde v češtině

18. 1. 2019 14:10 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Postapokalyptických survivalů se zombíky máme, přiznejme si to, docela hodně. V málokterém z nich si ovšem zároveň můžete tunit svou motorku a pak se na ní prohánět po otevřené oregonské divočině, to se zase Days Gone upřít nedá. Následující video vám trochu zvýší povědomí o americkém severozápadě a až budete odcházet, rovnou si můžete předobjednat nově představenou sběratelskou edici.

Jazyková bariéra není pro nehraní Days Gone ta správná výmluva. Podobně jako u většiny playstationových exkluzivit i tahle vyjde v kompletní české lokalizaci. Třikrát hurá pro Sony! Je sice samozřejmě otázka, kolik prostoru na hlubokomyslné rozhovory se během přežívání zombie apokalypsy najde, pořád je to ale mile vstřícný krok.

Oregonská příroda je stejným dílem na pohled nádherná, jako je zároveň nebezpečná. Husté lesy jsou plné vlků, v přírodních lávových kanálech se to hemží zombíky a cesty vedoucí k zasněženým vrcholkům s oslnivým výhledem střeží vyhnanci odhodlaní vás o všechno obrat. A v těsném závěsu za nimi jsou pumy natěšené na vaše čerstvé maso.

zdroj: Archiv

Velkou písečnou poušť poznamenala jak sopečná aktivita, tak těžařský průmysl. Dřív sloužila jako útočiště pro nejrůznější trampy, turisty a baťůžkáře s oblibou v kempování, túrách a rybaření. Svět Days Gone nicméně stihla podivná pandemie, během níž se tam z městeček stáhly nejrůznější živly, které spolu s nakaženými zombíky terorizují poslední zbytky přežívajících.

Budoucí Oregon bychom načrtnutý měli, teď si ještě zmíníme nějaké ty předobjednávkové bonusy. V těch dostanete třeba zajímavou moderní kuši a upgrady pro svůj motocykl, vylepšenou nádrž, nitro i jakousi stealthovou funkci takto můžete získat poměrně zkraje hry.

days gone zdroj: tisková zpráva

Také máte na výběr z několika různých edic, kromě té standardní existuje ještě speciální fyzická edice, kde je steelbook, soundtrack a malý artbook od Dark Horse Comics. Sběratelská edice obsahuje všechno z té speciální, a navíc ještě sošku, nášivky, šest odznáčků a čtyři nažehlovačky. Všechny edice vyjdou shodně 26. dubna exkluzivně na PlayStation 4, a to i s výše zmíněnými českými titulky.

Nejnovější články