Motorsport Manager nabízí netradiční možnost šéfovat závodní stáji Formule 1
zdroj: tisková zpráva

Motorsport Manager nabízí netradiční možnost šéfovat závodní stáji Formule 1

10. 11. 2016 15:01 | Video | autor: Aleš Smutný |

Zatímco fanoušci fotbalové taktiky už si lámou hlavu nad složením svého týmu ve Football Manager 2017 (recenze je za rohem), Sega vydala Motorsport Manager, který osloví vyznavače taktiky ve zcela jiném sportu. Ve hře se postavíte do čela závodní stáje, kterou byste měli správným řízením zaměstnanců i volbou taktiky v závodech dostat až na samotný vrchol.

Playsport Games na PC rozpracovali koncept své stejnojmenné mobilní hry. Nejde o port, většina herních funkcí byla rozšířená a pořádně rozpracovaná, aby odpovídala standardu, který byste od hry na počítači čekali, což potvrzují i první recenze na Steamu.

Motorsport Manager vás nechá vytvořit závodní tým od píky. Najímáte jezdce, mechaniky, designéry, staráte se o zákulisí provozu takové stáje a když dojde na závody, musíte činit klíčová rozhodnutí, která mohou celý závod a veškeré vaše dosavadní snažení poslat zpátky na rýsovací prkno. Samozřejmě můžete počítat s tím, že se budou vyvíjet i konkurenční stáje a tak budete závodit nejen na trati, ale i mimo ní. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články