Multiplayer Uncharted 4 zdarma rozšířilo rozsáhlé DLC Bounty Hunters
zdroj: tisková zpráva

Multiplayer Uncharted 4 zdarma rozšířilo rozsáhlé DLC Bounty Hunters

22. 9. 2016 15:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

Pokud hrajete povedený multiplayer v Uncharted 4, už jste nejspíše zjistili, že včera vyšel nový přídavek jménem Bounty Hunters. Ten je, stejně jako předešlá DLC, k dispozici zdarma. Bounty Hunters a s tím spojený patch 1.13 je údajně nejrozsáhlejším updatem, jaký Naughty Dog pro hru po stránce multiplayeru udělali. 

Těšit se můžete na jeden nový mód, řadu nových předmětů i návrat jedné známé mapy z Uncharted 2. Tou je Village, kterou si údajně vyžádali sami hráči a která prý také patří mezi to nejoblíbenější i mezi samotnými vývojáři. Nová inkarnace této mapy je samozřejmě od pohledu krásnější a nabízí ostřejší textury, přepracované nasvícení a pochopitelně i všechny novinky ze čtvrtého dílu hry, včetně vystřelovacího háku.

Další novinkou je přidání módu Bounty Hunter, ve kterém se do sebe pustí dva týmy ve snaze dosáhnout co možná nejvyššího skóre. To narůstá nikoli s každým padlým protivníkem, ale až po sebráni odměny, jež z poraženého nepřítele vypadne. K té je však zapotřebí dostat se dříve, než se tak povede protihráčům, kteří mohou takovouto odměnu zrušit. Navrch má každý tým náhodně vybraného kapitána, jehož ulovení znamená větší odměnu, a to až 12x v porovnání se zbytkem týmu.

zdroj: Archiv

Pustit se do svých nepřátel přitom můžete i s aktualizovaným arzenálem. Ten tvůrci obohatili o jeden poloautomatický revolver jménem DC Single Action, o automatickou pistoli RKL-155, pušky Lowe-S a Harrison 1890 a o automatickou brokovnici US-AN 12.

K dispozici jsou i nová vylepšení. Mezi ta patří automatické nabíjení zbraně při sebrání nábojů, nabíjení útoku na blízko při šplhání, tiché odpravení nepřítele a schopnost mířit například i při pádech či výskocích. Nový mystický předmět pak nese jméno Shield of Asgard a slouží ke snížení zranění od nepřítele.

A konečně poslední významnou novinkou je přidání studia Cinema Replay, což je soubor nástrojů pro tvorbu a k sestřihu videí. Ta lze pochopitelně následně sdílet s celým světem. Pro bližší detaily pak můžete zavítat na blog PlayStationu a ujít si určitě nenechte ani přiložený trailer.

Nejnovější články