Mutant Year Zero se připomíná novým trailerem s charismatickými hrdiny
zdroj: tisková zpráva

Mutant Year Zero se připomíná novým trailerem s charismatickými hrdiny

22. 6. 2018 11:01 | Video | autor: Patrik Hajda |

Napůl taktická tahovka ve stylu XCOM, napůl realtimový průzkum postapokalyptického světa plný plížení. Mutant Year Zero: Road to Eden mě zaujala už oznamovacím trailerem, kde jsme poprvé spatřili hláškujícího kačera, věčně zahořklého kance a tvrdou ženštinu. Následná půlhodina z hraní ve mně jen utvrdila zvědavost, což podporuje i nový trailer představující přednosti tří hrdinů.

Kačer Dux se nejradši ohání kuší, která mu ve spojení s křídly poskytuje skvělou výhodu nad pozemními nepřáteli. Kanec Bormin díky své mohutnosti proběhne zdí a pomocí granátometu podpálí klidně celé podlaží chátrající budovy. Selma toho zase díky kamenné kůži snese opravdu hodně. Na jejich řádění se podívejte ve videu níže.

Zároveň byly spuštěny předobjednávky. Základní cena je stanovena na 35 dolarů a zajistí vám kromě plné hry i možnost hrát o tři dny dřív. To samé očekávejte od deluxe edice za 55 dolarů, plus přístup do bety minimálně měsíc před vydáním, digitální soundtrack, wallpapery, artbook a pravidla stolního RPG, které stálo předlohou. Mutant Year Zero: Road to Eden by měla vyjít ještě letos na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články