Na internet unikla část traileru na film Warcraft, bohužel ve špatné kvalitě
zdroj: tisková zpráva

Na internet unikla část traileru na film Warcraft, bohužel ve špatné kvalitě

1. 9. 2015 15:23 | Video | autor: Adam Homola |

Za normálních okolností bychom o něčem takovém asi nepsali, ale tohle je výjimka. Warcraft má všechny předpoklady pro to být prvním filmem podle hry, který bude jak komerčně úspěšný, tak pozitivně přijatý z hlediska kritiky. Pokud se něco nezmění, zveřejní studio Legendary Pictures první trailer pravděpodobně během letošního BlizzConu (6. - 7. listopadu). Jestli to už ale nemůžete vydržet, podívejte se na část traileru ve velmi špatné kvalitě už teď.

Nějací odvážlivci ho totiž natočili na privátním promítání na mobil - trailer je useknutý, kamera je roztřesená, přes video jsou watermarky a špatná je i kvalita zvuku. Na takovou věc se jednoduše dívat nechcete, pokud nepatříte k fanouškům, kteří musí hltat každičký nový střípek informací.

V kousku traileru uvidíte několik starých známých postav a hlavně dojde také na trošku akce. Bohužel nic z toho kvůli špatné kvalitě videa nemá šanci vyniknout, ale do začátku listopadu asi nic lepšího nedostaneme. Leda by se Legendary sebrali a rozhodli se vzhledem k úniku vydat trailer oficiálně. To se už několikrát v minulosti stalo, tak uvidíme, jestli budeme mít štěstí i u Warcraftu, nebo si holt počkáme do listopadu.

zdroj: Archiv

Listopad je nicméně ideálním termínem pro spuštění marketingové kampaně - film má premiéru v červnu příštího roku a BlizzCon je ideálním místem pro alespoň kratičký teaser. Režisér Duncan Jones už v minulosti potvrdil že film je prakticky celý hotový a chybí už jen pár trikových záběrů a bude hotovo.

Ostatně Warcraft měl mít premiéru už v prosinci tohoto roku, ale kvůli Star Wars: Síla se probouzí ho studio raději posunulo na červen. Aktuálně uniklé záběry nejsou první, které jsme z filmu mohli vidět. Oficiálně venku pořád nic není, ale už z Comi-Conu utekly čtyři minuty, o kterých už psal Aleš tady.

Pokud jste viděli předchozí čtyřminutovku, potěší vás tentokrát konečně záběry na akci, svižnější střih a vůbec rychlejší tempo, které nezapomíná ani na akční stránku filmu. Na herce, první obrázky postav a nějaké další informace se můžete podívat v tomto starším článku.

Nejnovější články